Post by trilanamormun on Feb 28, 2022 16:04:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים אבני חן ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
אני משחק כבר 5 שנים אני חושב ויש יותר מדי קורה יש יותר מדי מצבים מקומות לשדרוג ואתה לא מקבל מספיק משאבים עכשיו כשאני חושב על זה אני צריך להתמקד במשחק אחר
רק בשביל פורטנייט לא טוב
אני אוהב את המשחק אני פשוט לא אוהב את העובדה ששרת האנדרואיד מוזנח. ראיתי את שרת ה-IOS והתגמולים הרבה יותר טובים לאירועים ולבזאר... לשרתים הגרמניים זה אפילו יותר גרוע לדעתי. אני אשמח אם הם ישוו את זה לשרתי IOS עריכה: לשרתים גרמניים זה 100× יותר טוב מאנדרואיד
תמיד אהבתי את המשחק הזה, אבל הבעיה היחידה היא העובדה שכדי להשיג כל גיבור אפי הגון, אתה צריך לשלם כסף אמיתי במקום לשחק רק במשחק. חוץ מזה, המשחק בסדר.
נודר נדר
כה בום
כשמשעמם ממש
זה חיקוי של קלאש אוף קלאנס
המשחק הזה מטורף אבל לא קל.
לא ממליץ חרא משחק הוא מאוד קשה להבנה אבל עםלעשות ציטים לקלאש רויאל אז בסדר
אני לא יודע כי לא שיחקתי את זה בשביל האימוג'ים
אני אוהב את המשחק הזה!! כל מי שאיק אומר שזה רק ביטול של התנגשות שבטות, זה לא. המשחק הזה מתמקד הרבה יותר בגיבורים ובסך הכל משחק מדהים! Ppl r תמיד מתלונן שזה p2w, זה לא אם אתה באמת משחק את המשחק.
זה ממש כיף אבל זה לוקח הרבה זמן כדי להיות ממש טוב כמו משחקים אחרים וזה נהיה משעמם היה לי את המשחק הזה בערך חמש פעמים ופשוט התחלתי מחדש
משחק פעם היה נהדר. מצבים שונים ואתגרים וכו 'מדריך מתמטיקה הכי טוב
Castle Clash: Guild Royale Strateginiai tuht
גם אני הורדתי בשביל קלאש רואיל
מַחרִיד. אין לי מילים.... כאילו באמת, מעולם לא ראיתי משחק כזה נורא... עדכון אחרון: 31 במאי. המפתחים האלה רעבים לכסף. אפילו לא צריך להיות בטרנדים....
המשחק הזה היה מעולה לפני שנתיים. אבל מאז ש-igg התחילה לתת Epic Hero, המשחק הזה נהיה יותר ויותר מעצבן. ועכשיו המשחק הזה הפך להרבה יותר מעצבן ורע. המשחק הזה היה המשחק האהוב עלי מאוד. המשחק הזה היה שוב מהנה כמו קודם אם igg היה שוב אגדי עם גיבור אפי.
Castle Clash: Guild Royale Strateške igre rtg
רק בגלל השפע האפליקציה
לא ממש טוב התאכזבתי
המשחק נהדר ומהנה מאוד עם זאת, רכשתי חבילה ולא הצלחתי לגשת להגרלת הגיבורים הבלתי מוגבלת המיוחדת.שלחתי אימייל לתמיכת לקוחות עם הקבלה והתמונה שלי שמראים שאני לא יכול להשיג הגרלות גיבורים ללא הגבלה והם אומרים לי שאני יכול, כשהיא מראה בבירור שאני צריך לרכוש אותו שוב. מאוכזב מאוד.
אני משחק במשחק הזה לסירוגין בהתבסס על אחסון המכשיר שלי במשך 7 שנים. כל כך שמח שסוף סוף יש מספיק אחסון לשמירה לצמיתות. זה מדהים. והתוספות החדשות ומצבי המשחק התמידיים שומרים על רעננותו. אני מכיר שהרבה אנשים מדברים על Clash of Clans אבל אני תמיד אומר להם, Castle Clash הוא משחק הפשיטה הטוב ביותר אי פעם. שלא לדבר על המגוון והגרפיקה הם למות. תודה שיצרת ושימרת את שלום השמים המדהים הזה. אני אוהב את זה.
אפליקציית אלוהים
Castle Clash: Guild Royale Diskarte ywax
המשחק די כיפי אבל יש בו הרבה באגים ותקיעות
משחק פנומנלי לחלוטין!!! שיחקתי כבר שנים ונהניתי ממנו מאוד, זה אכן משחק הוגן וכמו לאחרים יש לו קינקים. עם זאת, רוב הבעיות נפתרות מהר מאוד וטופלו היטב. ממליץ בחום לחדשים לא לוותר.
5 מתוך 10 בסולם ניב גלבוע
המשחק הזה כל כך מדהים שהוא גרם לי ללא מילים למרות ששיחקתי במשחק הזה הרבה זמן. אני שחקן F2P ולמרות שאירועים מסוימים דרשו ממך להוציא כסף אמיתי, הם גם אירועי F2P שהם מוציאים לשחקני F2P. עם זאת, לפעמים יש לזה יותר מדי אירועים בתשלום וזה באמת מחזיר את שחקני F2P כמוני כדי להיות מסוגלים לגבור על כל שחקני (פרימיום) בתשלום
אל תורידו את זה חבל על הזמן. קודם שיחקתי את זה זה היה טוב אבל אז אצל serton Pont זה היה תקלה וזה לקח לי את הכסף זה אולי לא יקרה לך אבל זה קרה לי ולאמא שלי הסרנו את האפליקציה הזו אם זה קורה לך טוב אני מצטער שהזהרתי אותך... . . . (אם זה לא יקרה לכם מזלכם 🍀 ואני מאחל לכולכם יום שמח ☀😁
אני לא מבין את המשחק הזה 😂 אבל אני חושב שזה משחק טוב
אני אוהב את האפליקציה הזו לחלוטין ושיחקתי כבר יותר מ-3 שנים, אבל שמתי לב לבאג קטן שמאוד מטריד אותי. אתה לא יכול לראות מתי הגיבורים שלך עושים את הכוחות המיוחדים שלהם, ואתה לא יכול לראות אף אחד נלחם. אתה פשוט רואה חבורה של דברים נופלים בחתיכות אבל לא רואה איך, אתה יודע? לדוגמה, יש לי דרקון, אבל אתה לא יכול לראות מה יוצא לו מהפה, הוא פשוט עושה את התנועה ובום! זה נעשה. די מפריע לי בבקשה תקן
Hide 'N Seek! Δράση jpqd
אהבתי מאוד אבל אחרי מלא זמן זה מתחיל לשעמם.
Castle Clash: Guild Royale Strategiya lbtn
קח את זה ממקצוען ותיק, המשחק הזה לא שווה את זה. ביליתי שנים במשחק הזה וטיפסתי בסולם הדרגות להיות אחד ממחליפים המשחקים באותה תקופה. הובלתי את אחת הגילדות המובילות וקשורתי ללווייתנים וליוטיוברים הפופולריים ביותר על בסיס קבוע בגלל ההשפעה שהייתה לי. אבל המשחק קיבל תפנית ופשוט נהיה עמוס מדי ותלוי מדי בכמות הכסף שהוצאה. אתה ממש לא יכול להתחרות אם אתה לא מוציא מאות דולרים. המשחק הזה מת בגלל תאוות הבצע של IGG.
היה שחקן p2p ואיבד עניין מהר, כי IGG עשה את הטעות והוציא גיבור אחד אחרי השני בלי זמן להתעדכן, אלא אם כן אתה משלם את המשכורת החודשית שלך, וזה לא שווה את זה. ההתחלה היא כיף שהופך את ההתחלה למהנה עבור שחקני f2p, אבל אלא אם כן אתה מוציא כסף אתה מפגר מהר.
קצת קשה זה משחק מסובך מאוד
מסובך...
המשחק נחמד אבל הוא לא תומך בגישה לא מקוונת
איכס משחק מגעיל סתם חרא כמו כול משחק
הורדתי רק ופורטניינט ופורטניינט עובד
זה משחק נהדר אבל הוא ממשיך להיתקל ולא נותן לי את התגמולים שלי, אם לא בשביל זה הייתי נותן לו 5 כוכבים.
המשחק הזה היה מהנה, אז הם מוסיפים הרבה יותר מדי שכר כדי לנצח, ועכשיו מוסיפים פרסומות בכל מקום. יש עכשיו מודעה לפני שהמשחק אפילו נטען!
זה בהחלט הרבה יותר מורכב מהמשחקים האחרים וזה משחק לא רע נתתי לו 3 כוכבים כי זה פשוט לחכות יותר מדי.. וכן יש כמה אנשים שאוהבים את הסוג הזה, אני פשוט לא מהאנשים האלה
נֶחְמָד
כל עדכון חדש נותן יותר מדי גיבורים שיכולים להיות 1v6 גיבורים אחרים, יש לי כמה גיבורים שהתפתחו כפול ואני יכול להגיד לך שמנסיוני, המשחק הזה לא כיף אם אתה לא מוציא כסף. לא רק זה, אלא שהמפתחים אפילו לא קוראים ביקורות. במקום ליצור גיבורי תחת שבורים חדשים הם צריכים לשפר את יכולות הגיבורים הישנים.
שיחקתי במשחק מאז שיצא והוא כמעט תמיד מעניין, אבל חיסרון גדול הוא העדכון החדש עם מיומנות, אלא אם כן תטחנו את הממלכה האבודה כדי להגיע לרמה 21, כמעט תהיו במצב דומם, הם כל כך קשים להגיע ורוב השחקנים לא יכולים להשיג אותם כי פעם שהתחום האבוד היה כל כך חסר תועלת שאף אחד לא עשה את זה, בגלל זה המשחק החמיר בצורה דרסטית
מ 2014 אני מחכה לפמקין