Post by trilanamormun on Feb 28, 2022 15:55:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Ez egy aranyos játék. Tetszik. Azt ajánlom.
Gg🎃🎃💪🙊
Animal Warfare Стратегически xgko
Az egyik legjobb játék, és valaha is játszottam. Azt javaslom, hogy ez a játék annyira addiktív, kérlek készíts még esetleg egy futball/foci verziót ⚽⚽⚽⚽?
Ez jó játék
Cheshire Chimney Cake
Ez a játék azt mondja, hogy a hibák ki vannak javítva, de teljes hazugok, ez a játék nem engedi, hogy mozogjak, amikor játékban vagyok, javítsák ki, és megváltoztatom az értékelésemet >:[
Sausage Wars.io Arkādes spēles dac
Jó játék😀
Nem akarom ezt elmondani, de...amikor először megkaptam a bogyós első szinten a főnöknél, nem mozdultam volna. 5 csillagot adnék ennek a játéknak, de nem tudtam mozdulni, kérlek javítsd ki.
A játékom éppen akkor akadt ki, amikor bekapcsoltam, de nagyon szórakoztatónak tűnik
Imádom ezt a játékot, csak így tovább, de egy dolgot fel tudsz rakni Alex-ből a minecraftból plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, ha még nem tetted meg😄😄😄😄😄😄
Jó játék. 2 csillag, mert 1) nincs online mód, és csak botok ) összességében nem vettek időt a játékra 5) ugyanazok a térképek újra és újra
Nagyon szórakoztató játszani
Ez a játék fantasztikus!! Egyetlen hátulütője a sok hirdetés.
Rosz mert amikor az utolsót leakarod lökni akkor belassít és emiatt 10-szer vesztettem
Ez a játék egy szemetes, késik, amikor elindítod, és amint belépsz egy játékba, csak annyit ír, hogy húzd a mozgatáshoz engedd el, hogy támadj, annyira bosszantó, hogy szemét
Ez egy rendben lévő játék, de nagyon zavaros is, és a botok összeverődnek veled.
Nagyon jó! Én csak ajánlani tudom!😉
Hogy őszinte legyek, ez a játék nagyon vicces, néha megnevettet, de nem igazán szeretem a kiegészítéseket, ezért kérlek, távolítsd el, és a kedvenc bőröm a banán, mert a sárga a kedvenc színem.
ez a játék szemetes, hülye, haszontalan, ne hagyd, hogy a reklámok szívnak, a hirdetések 5 másodpercenként megjelennek, rossz hatással lesz a gyerekeidre, ne hagyd játszani vele.
A játék tele van hibákkal és a karakterek háromszögek és nem tudnak támadni remélem megoldod
Az iPhone-okat is célzó Pegasus „jelentős” hibákat használt ki az Apple iMessage ... Sausage wars: UK and EU agree to delay post-Brexit meat import ban.
Sausage Wars.io アーケード fmpf
Szörnyű játék volt, nem is lehetett vele játszani, szóval játéknak kell-e neveznem, mert amikor elkezdődött egy kör, az egész szószból kikerült a hiba. Bárcsak adhatnék ennek a játéknak egy negatív 5 csillagot, mert ez a valaha volt legrosszabb játék, ne is pazarold az adataidat a játék letöltésével 😤
Csak hekkerek vannak benne
Untitled
Nekem 78% mindig meg áll ez nem ér, 😠
Merge World Above: Dragon Games APK letöltés androidra ...
Ez szart sem er🤬
Imádom ezt a játékot, ez nem olyan, mint a többi .ios, ennek van egy aréna mód és klassz karakterek.
Hogy lehet, hogy a kések ütődoboza ekkora?
A játékok rosszak voltak, de amikor a főnökkel harcolsz, lemaradsz és elveszíted az irányítást
Szó szerint nem is online. Ez csak alap. Ne pazarolja az idejét erre a rendkívül gyakori, alacsony költségvetésű játékra.
letöltés easter proud berger apk legfrissebb Game verziója
Sausage Wars.io Arcade qnp
Sausage Wars.io Zręcznościowe nbos
Tetszik ez, de annyi reklám van 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
4 csillagosra értékelem, mert késik, ezért kérem, ne legyen késés
Imádom ezt a játékot a többi játéktól eltérően, bár csak botokkal harcolsz, akkor is jó játék, és ajánlom, hogy mások is próbálják ki!😂🤣😂🤣
Nincs értelme a játéknak, amikor leáll a főnökharc, és akkor nem csúnya a bug, kétszer is megtörtént velem, de újra és újra, jó eset lett volna, a végén felesleges lett volna .
a játék nagyon jó, remélem 2 vs 2 móddal és online szerverekkel is kiegészítem a játékot