Post by trilanamormun on Feb 28, 2022 15:47:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2 2022 version ▞▞▞
Kohutav mäng võrguühenduseta ja võrgus mängimiseks. See häirib mind pidevalt Huaweisse sisselogimisega pärast seda, kui mul on juba olemas olnud, ja võrguühenduseta saan mitu teatist, et Interneti-ühendus puudub, kui ma ei soovi võrgus mängida. Parandage need probleemid, välja arvatud see suurepärane mäng
laadige mäng alla ja ma jooksen korra kokku, siis taaskäivitub, soovib pidevalt, et ma alla laadiksin Amazon assistendi ja see peatab minu mängu
Alguses mulle see meeldis, kuid mängides oli seal nii palju reklaame. Kuid ma ei anna 2 tärni sellepärast. Selle põhjuseks on see, et ma hüppaksin maha ja prooviksin sabavitsu - barspin, aga kui ma piitsa lõpetasin ja proovisin lüüa, siis piitsutas uuesti! Ma ei saa enam barspij, see lihtsalt piitsutab, kui ma proovin! Olen selle pärast kurb, sest see oli mu lemmikmäng ja nüüd ma ei saa seda mängida. Palun paranda!!!
pole mingit põhjust, miks te ei peaks suutma tagurpidi maanduda. ei ole lõbus ja see ei tohiks ebaõnnestuda, kui ratas ei lama maas
Parim 5 tärni
Bowling Crew — 3D bowling game Sports gzsi
Iga kord, kui ma liitun, kuvatakse see ja tõrge, mis ütleb "mäng on peatunud" sõna otseses mõttes iga kord, kui liitun! Palun parandage oma mäng
see on nii hea mäng
Lõbus mäng, kuid see jookseb kokku iga kord, kui on reklaam
SEE LAKS MUL NII HALJU HÜPPDA
Hea mäng. Hüpped esimesel tasemel on tõesti head, kuid üldiselt hea mäng, kuid lõpuks muutub uute tasemete ja rataste avamine raskeks
Seda mängu oli alguses väga lõbus mängida, enne kui taipasin, et see ei luba mul ühtegi ümberpööramist teha. See lubaks mul teha kõik rattavisked ja sabavitsutused, kuid ei lubanud mul ümber pöörata. Põhjus, miks ma ei saa edasi liikuda.
Ma andsin sellele kolm tärni, kuna see ei tööta minu telefoniga, ratas näeb välja nagu kiiver, siis teist korda sisse logides teistesse sellistesse mängudesse tahan uut, vajan vanemat, sest see töötab minu jaoks ja kahjustab on palju külmem
Tore mäng, kuid juhtimine on tõesti väga raske 😪 ja ka super põnev
Äge
hea, aga ma vajan rohkem tasemeid
siiani on kõik hästi, soovin, et trikid oleksid veidi lihtsamad
Touchgrind BMX 2 กีฬา qxt
See pole see, mida ma arvasin, ja 1 tärn on selle valmistamise tõttu. See on automaatse jõul töötav lineaarne "sõit" radade algusest lõpuni. Selleks piisab, kui asetate sõrmed punktidele ja hüpates saate pühkida mõlemas suunas, et jalgratas trikke teeks. Pole mingit kontrolli ega lõbu, ratsutamist ega naudingut ja teie, lapsed, kellele see mäng tegelikult meeldib, on mul teist kohutavalt kahju. Mängud on mõeldud olema väljakutseid ja omada kontrolli, mida te ei ole auto kõike.
Äge mäng
Minu kogemus selle mänguga on parem kui Touchgrind Skate'iga. See mäng on väga lõbus ja üllatab teid ka paljude trikkide ja kombinatsioonidega, mida saate hallata. See on väga väljakutseid pakkuv ja paneb sind mõtlema ja erutuma skooride üle, mis võivad tõusta üle 200 000.
See on tõesti lahe, trikkide tegemise oskus on minu lemmikfunktsioon. Ainus probleem, mille ma leian, on juhtnupud, kuna neid tõlgendatakse kergesti valesti. Üldiselt suurepärane mäng
Miks on see vertikaalse asemel horisontaalne? Mängisin seda mängu oma vanema telefoniga ja selle vertikaaliga. Nüüd on minu uuemal telefonil horisontaalne. Selle tõttu on minu telefoniga nii raske jalgratast juhtida
Lisab tõeliselt ärritavaks ja vabanemise maksumus on täiesti absurdne
Omg nii lahe
Kui ma mängin, ilmuvad mu ekraanile sädemed, et reklaamida, 😭😭😭😔😒😕 ja see on äärmiselt tüütu (muidu oleks see 5 tärni).kohutav mäng, väljakutsed on kohutavalt võimatud, kui mängufüüsika paneb sind iga 10 sekundi järel kokku jooksma, saa kohutavalt hea mäng
Reklaam ilmub iga kord, kui seda toredat mängu mängin.
See mäng on kohutav, see ei registreeri ühtegi minu liigutust ja kui ma tagurpidi üritan pöörata, jääb see lihtsalt paigale ja ma kaotan kõik oma kordajad, ma ei soovitaks seda mängu kellelegi, kui sellest aru saad, mul on sinust juba ette kahju. ÄRGE SAAKSE SEDA MÄNGU, ÄRGE SAAKSE SEDA MÄNGU.
Mäng on väga hea ja mulle meeldib, kuidas mu sõrmed treenivad, mäng on väga lõbus ja see on omamoodi lõbus teha lahedaid trikke veeta seda tehes eesmise klappide riba keerlemist ja kõike muud ja kui ma tulen koolist väga vihaseks, siis ma lihtsalt teen nagu üks või kaks ringi mängida ka BMX-i ja mul läheb suurepäraselt edasi, ma ei ole enam vihane, mäng on nii rahuldust pakkuv, kui saad selle ühe kaks kolm või neli miili, see on nii ja see on lõbus, kui sa väljakutseid teed, sest see aitab teil lugeda, mida saate teha
Touchgrind BMX 2 Sportspel depp
hea mäng, kuid sellel on liiga palju reklaame, kuid saate wifi välja lülitada
lõbus rakendus, kuid kui ma selle sisse lülitan, kuvatakse lihtsalt sinine ekraan... kustutasin rakenduse paari päeva pärast.
K, 😂😂😂
väga hea detailidega mäng, ma armastan seda mängu
See on tõesti hea ainult 2 asja, kui kukute või rattast välja tulite, ärge minge kaugele ja alustage uuesti, selle asemel ilmuge samast kohast uuesti, teine asi, mis reklaamid on nii SUURED pärast iga mängu, mida ma mängin või uuesti loon, see teeb reklaami I andke sellele ainult 3 tärni, kui saate selle siin parandada, saate 5 tärni
Mulle meeldib see mäng, see on väga lõbus, kuid kui te otsite sellist mängu, siis ma soovitaksin selle hankida, kuid see pole parim parim mäng, kuna teete sama asja ikka ja jälle, kuid nagu lihtsalt erinevad trikid ja kaardid 😃
Armastan mängu, kuid palju reklaame, mu telefon jookseb 2 korda kokku, kuid tore mäng
Bmx 2 on tore mäng treenib käsi.
Väga laahe mäng
Miks see on 2 tärni, sest nüüd ma armastan seda mängu, aga nüüd lõpetab see mängu, ma taaskäivitan mängu, siis ma ei puudutanud midagi, see on tõesti minu mängust väljumine, ma ei taha seda kustutada, sest olen 20. tasemel, see raske töö! Plss Parandage minu plssss ja ma hakkan selle vea peale vihaseks saama, ma arvan, et teine väljub liiga aghhhh! ma olen vihane selle väljanägemise pärast, maksan võrgule kätte, siis pärast seda ma võidan, kuid siis väljub, proovin sisse pääseda ja ikkagi väljun ja õige.
See on tegelikult lahe teha trikke, kuid see on nii raske, et vajate täpsust ja kui olete välja lülitatud, jooksete kokku ja taaskäivitate oma mitmikmängu, kuid see pole halb, ka trikid on põhiekraanil ja nad pole teile kunagi näidanud.
Hea mäng. Liiga palju rumalaid reklaame
Narvi kaib
Väga halb graafika ja tõrgeteta mänguviis minu redmi 7 telefonis. Proovisin touchgrind BMX 1 ja see oli hea. Palun parandage see.
Touchgrind BMX 2 Spor vzt
See on tõesti hea mäng, see on palju parem kui puutetundlik BMX 1, sest tegelikult saate ilma maksmata rohkem kaarte ja see pole tegelikult sujuv, kuid kui seate graafika keskmiseks, on mängud sujuvamad, kuid kokkuvõttes suurepärane mäng!
Ma ei saanud pärast 1. tasemele 70 XP saavutamist taset üles tõusta, see ei lasknud mul enam kõrgemale tõusta, olenemata sellest, mitu korda ma punkte sain
Mulle meeldib, et seda mängu saab mängida ka võrguühenduseta, kuid järgmisele tasemele jõudmiseks on vaja lihtsalt liiga palju adrenaliinipunkte