Post by trilanamormun on Feb 28, 2022 15:38:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код много пари ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Рекламите, свързани с това, не са подходящи за деца. Много реклами на тема за възрастни.
Защо винаги има толкова много реклами на други игри. Идва след завършване на 1 стъпка.. Защо??. Спрете да идват реклами между игрите.
играта е заключена на ниво 32?? и е разочароващо, защото не мога да отида по-далеч. това се случва преди на 2??? и трябваше да започна отново. повече няма да играе игра, за по-голямо щастие този път просто да я изтрия. Щях да оценим по-добре, ако не се заключи отново! Разочарован и ядосан, за да завършите въпросите по-долу.
ОБИЧАМ ИГРАТА, АЗ СЪМ НАД 3100 ИГРИ И НЕ МОГА ДА ПРЕЗИДЕМ ЕДНА ФРАЗА ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ЕТАП. НЕ ЗНАМ КАК ДА МИНА ВСИЧКИ ТЕЗИ МАЛКИ ТОПЧКИ, КОИТО СОКАЧАТ 3, ПОСЛЕ 2, СЛЕД 1. МОЛЯ, ОБЯСНИ МИ НА МИЯСКИ КАКВО СА ТОВА И КАК ДА ГИ МИНАМ.
Стига до определено ниво и няма да ви позволи да играете. Нещо голямо разочарование
Както най-добрата игра за стрелба с балончета, така и най-лошата. Безсмислено забавление и страхотно. Но около 60% от рекламите замразяват играта, което означава, че трябва да затворите играта, да изчакате малко и да се върнете, надяваме се, до точка от ротацията на рекламите с реклами без замръзване. Някои нощи е направо невъзможен за игра. Освен това, въпреки че можете да повторите една игра, това не се отразява на резултата ви, което така или иначе изглежда няма значение.
Твърде много реклами и е по-малко предизвикателство.
Много реклама бе. Аман
Не ми позволява да премина на следващото ниво, толкова разочароващо, че сякаш е замръзнало. Така беше от 3 седмици, остана на 3.411
Прилична игра, но 2 дълъг интервал @определени точки в t игра.
Добра е.
Това е добра игра обаче, тъй като съм далтонист, ми е трудно да правя разлика между сини и лилави.
Това е пристрастяваща игра... до голяма степен поради нейната простота. Но има толкова много реклами, които се появяват на всеки няколко секунди... сякаш играта ни наказва.
Намирам, че е интересно да се играе и е забавно да се играе, НО не знам какви са правилата. Какви са малките елементи на екрана (неща, които изглеждат като мехурчета или консерви с риба тон) не знам какви са или как влияят на играта ми. Няма инструкции за игра наизуст и няма проследяване на резултата. Получавате точки за всяка игра...но с каква цел? Къде отиват? Няма статистическа отчетност.
Bubble shooter Fritidsspill pth
Как работи точкуването? Виждам нов резултат за всеки мач, без кумулативен резултат. Няма къде мога да намеря упътвания, точкуване, нещо повече. Кой създава забавна игра, в която толкова много липсват? Забавно за игра, но тъпо!!!!
Стигнах до ниво 3420, просто бях решен да завърша, НО твърде много реклами и много от нивата към края трябваше да гледат две или три реклами, за да получа достатъчно балончета, за да довърша разочароващото. 3 звезди все пак.
बबल शूटर कैज़ुअल गेम wny
Това е стрелец с балончета. Всъщност не е трудно, можете лесно да преминете през повечето нива. Има много реклами, но или кратки, или можете да се откажете.
Супер е
Много беден. Досадни реклами след всяко ниво. Не предизвикателна игра. Много лесна задача. Скучно след известно време.
Монотонно, нивото на трудност е много ниско. Тази игра е за деца на 5 години.
Защо не може да изтеглите тази игра
Опциите за настройка за заглушаване работят само в режим на игра и не се пренасят в добавките. Аз и децата ми не можем да играем тихо повече от две минути, без да ни прекъсват шумни реклами. Като решение трябва да деактивираме звука напълно и да не забравяме да го активираме отново за други по-малко досадни приложения, когато искаме да ги използваме.
Не ми харесва...
Save the Masters Arcade pqtf
Изскачащи реклами се появяват по средата на игра. Губиш удара си. Това се случва три до четири пъти на ниво.
Играта замръзва постоянно. Трябва да щракна върху следващото ниво и да го оставя да се зареди, преди да мога да затворя играта, ако не, трябва да повторя нивото, което току-що завърших
Всеки път да се налага да преглеждате анимацията след играта е досадно. Тогава имаш "здравей" постоянно. Не е сладко, това е мъчение.
много лесно
Bubble Shooter Jocuri obișnuite ypyu
Играта е наред, но когато използвам последната топка на нивото, цялото нещо замръзва и трябва да рестартирам играта и да повторя нивото. Все пак трябва да признае победа, дори ако е топката.
Якооооооооооо
Играта е ТОП!страхотно прекарване
😀😀
Стигнах до ниво 3410 и няма да ми позволи да започна следващото ниво. Разочароващо.
Ние гледаме реклами, но защо не ни дават истински пари
Ине може да се каже че е добра но не може да се каже и че е лоша
Мисля, че най-накрая намерих "игра с балончета", която всъщност ми харесва. Колкото повече играя, толкова повече ми харесва! Трудно ми е да го оставиш. Ще му дам ***** звезди!😁
Обичайте играта. Взех си нов телефон и нулира играта ми. Това се е случило два пъти. Ако добавите нивата ми, вече ще съм над 600. Току що достигнах lvl 3410. Колко разочароващо, че няма повече lvl...
Харесвам играта, но проблемът е в рекламите, твърде много е и не мисля, че трябва да използваме данни, преди да отворим съкровището глупости
Невероятно бъглив. Колкото повече играете, толкова повече проблеми.
Обичам тази игра, но имам един малък проблем. всеки път, когато изчистя 100 нива (до ниво 750 сега) се връщам назад и се уверявам, че всички предишни нива са изчистени с максимални звезди, но откривам, че нивата губят звезди, спечелени преди
Глупости за много реклами Спри идиот
Тази игра е много брилянтна игра и харесвам тази игра, но имам проблем, защото спечелих ниво 3410, но тази игра не продължава. Не мога да отворя ниво 3411, когато натисна балона, изглежда, че нищо не се случва. Моля, отворете игра и продължават тези нива*****
Това е готино. Лесна игра за игра, когато е скучно с малко свободно време
Аз съм на 3410 и не иска да се движи по-нататък. Толкова е разочароващо 😃
🎈🎈🎈
Не виждам целия екран поради постоянната реклама. Ще се деинсталира, когато съпругата включи телевизора!
Bubble Shooter Casual kpcd