Post by pertimopeano on Feb 17, 2022 2:12:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: игри с храна ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: игри с храна IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничен брой монети ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: игри с храна 2022 version ▞▞▞
Бъгове твърде много
Забавно, но се появяват грешки, след като победите това 1 ниво и след като спечелите и времето свърши, трябва да се откажете, за да излезете от това ниво. Той никога не свършва, докато не го направите дори с часовника в 00:00 и няма напуснали клиенти. Не остава напредък за деинсталиране
Cooking My Story: משחקי בישול ארקייד syo
Изтеглих играта, но празен екран, пробвах много пъти, все още празен екран, играя на моя лаптоп
Тази игра има толкова много проблеми. сега изтривам. Твърде разочароващо.
Играта не се зарежда се изключва след първия екран
Това е най-лошото приложение, което някога съм играл, което правеше екрана ми да почернява. Ще трябва да го поправите. Или го свалете.
Обичам да му давам 0 звезди, но първата част е достатъчно лесна за преминаване, но втората е сигурно и нелепо трудна. Както мнозина, които съм виждал, каквото и да правиш, просто не можеш да го подминеш. Историята ми хареса най-вече защото така нареченият ментор беше едновременно арогантен и проявяваше явен фаворит. Действията му продължаваха да ме дразнят. Опциите за дизайн бяха ужасни и не можете да персонализирате героя си. Просто загуба на време. Готварските дневници са много по-добри.
Не получавам кредитите си за игра и замръзване на играта... моля помогнете ми харесва тази игра
Игра за много добър ден
Донякъде обичам тази игра по-рано, но сега Във втория свят играта замръзва и няма актуализация по този въпрос. Деинсталирам го сега.
Хей!! Как да се отпиша!!?? Искам да подкрепя някого, защото съм зает, не го искам, моля, кажете ми колко съм ядосан сега в тази игра това плаща ли или нещо подобно, ако подкрепяте??!!!
Супер яки игри
Здравейте и благодаря, че направихте, тази игра наистина я харесвам, но имам много проблеми с тази игра, не мога да надстроя тази игра, продължавайте да ме натрупвате, моля, поправете я. Прекрасен празник.
Cooking My story: gioco cucina Arcade oguq
Мразя тези анкети да прекъсват играта ми. Направете го като задача с символи за отговор на въпроси, но го направете като отделна част от играта. Не се намесвайте във времето за игра.
Играта е много вълнуваща, но диамантите са твърде малко за всички надстройки, тъй като са много скъпи
Cooking My Story: kookspel Arcade hkcq
Тази игра е много забавна. Харесва ми много yyyyyyyyyyyy!😃😃
Имам тази игра и на двата телефона и сега и на двата телефона нито един клиент не идва само двамата изправени почти сякаш е замръзнала. Деинсталирам просто загуба на място
Всичко е толкова скъпо, че също ми се иска да можете да спечелите повече диаманти, монети и долари. И е много трудно да се зареждат. Също така Колелото с награди има меко казано невероятни награди.
Беше скучно
Тази игра замръзва твърде много. Не мога да гледам видеорекламите без играта да се срине.
Не добавяйте любовни истории в игри, защото игрите са ИГРИ
Няма да се отвори
Играта е много хубава, но нещо не ми позволява да играя...
Това има всички характеристики на поредната игра за изкореняване на пари! Току-що започнах, така че е достатъчно забавно. Разработчиците смятат, че сме толкова глупави. Ще бъдем всмукани и ще плащаме безкрайни суми, само за да играем тяхната глупава игра!!! Тези разработчици съсипаха онлайн игрите за очила!!! Веднага щом стане трудно просто ще деинсталирам и ще продължа напред. Надявам се хората да се гордеете със себе си.
Cooking My Story kuchařské hry Arkádové tmtw
Никога не трябваше да играя. Играта беше блокирана при зареждане....
Твърде много изоставане, не мога да играя трудно поради изоставане
Не мога да изтегля играта! Моля, внимавайте се за проблема! Благодаря предварително!
👍
Той се разби върху мен, толкова произволно и отворих ресторанта на кутията за хляб и бях на ниво 20, след което на следващия ден нямаше да играе! Продължих да опитвам 3 дни след това и без промяна. Така че прочетох другите коментари и разбрах, че се е случило и на други хора! Тази игра не си струва. Давам му ниска оценка, защото други са имали подобни проблеми.
Знам, че това е нова игра, но има твърде много грешки в нея! Освен това бях подканен да заявя безплатния си подарък 🎁 за предварителна регистрация, опитах се и полето с подкана, в което имаше бутон „иск“, не изчезна. Опитах да го докосна няколко пъти и в крайна сметка трябваше да изляза от приложението и да се върна, губейки подаръка си. И сега приложението продължава да замръзва или мига графики на всеки няколко минути.
Купих всички подобрения и декорации в ресторанта за вафли, но все пак показва 493/500, което е толкова абсурдно. Вече няма какво да се купи. Не мога да получа точките за слава. Просто поправете този проблем
ок
Играта е супер но с тези диаманти играта става безинтересна най-добре е да оправите играта или да ги махнете
Печелите скъпоценни камъни и купувате надстройки, губите и двете. Толкова разочароващо
защо не работи след 68 ниво??
Играта дори не се зарежда сега.
Не се зарежда, чака се 3 минути
Всеки път, когато внезапно се срива
Става
Обичам играта, но е малко лесна, което я прави по-трудна
Аз съм на ниво 58 от къща за хляб. След завършване на ниво 56, станцията за надграждане не се отваряше и докато завършите ниво 57, играта не се отваря.
Ако искате да бързате, играта ще замръзне и замръзва в средата на играта. Аз съм заседнал за втори път, няма да ми позволи да играя в кутията за хляб.
Не мога да накарам това да се зареди
Mobile Legends: Bang Bang Action kbvn