Post by pertimopeano on Feb 17, 2022 2:03:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettuste tõrgete ressurss ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
Lõbus mäng, raskusastmest ülespoole liikumine on üsna raske.
Sunnitud reklaam 14. vooru lõpus 15-st, mis kestis esimesel mängitud kaardil mitu minutit? Tõsiselt?
Algas päris hästi. Lõbus mäng, kuid raskuste kõver on naeruväärne. Jõudsin punkti, kus lihtrežiimis oli peaaegu võimatu taset kustutada
Tasemed on liiga pikad, palun lühendage aega.
Ma nautisin seda mängu väga, siis jõudsin 6. etappi. Olen suutnud võita iga etapi kuni 6-ni täiusliku punktisummaga. Olen seda etappi mänginud sadu kordi, proovides kõiki erinevaid seadistusi ja olenemata sellest, mida ma teen, kui jõuan 22. lainele, saab see läbi. Mitte ühtegi pärast 22. lainet ja mitte ühtegi varem. See on viinud mind järeldusele, et see on võltsitud ja seda ei saa teha. ma võin eksida. Keegi võis seda teha. Ma peaksin seda siiski nägema, et seda uskuda. Kuni selle ajani ma ütlen, et see mäng läheb hulluks!
Installisin ja vajutasin oma esimese ringi alustamiseks nuppu Esita. BAM!!! 30 sekundi reklaam. Kas sa teed nalja? Ma pole isegi ringi mänginud ja sa lööd mind reklaamiga. Desinstallitud!
Üks mu lemmiktornikaitsemänge, mida olen kunagi mänginud. Üksikasjalikkuse tase on tornide mitmekesisus ja seal pole ka kiirkaarte, nii et peate tõesti võidustrateegia välja mõtlema. Soovitan ja soovitan seda mängu kõigile, uskuge mind, see on teie aega väärt. Ainus kaebus, mis mul on, on see, miks kaitsetsooni 4 veel pole? Suurepärane töö poisid.
Pärast lvl 3 muutub võitmine üliraskeks ja peaaegu võimatuks isegi investeeritud pärisrahaga. Prügikast!
1. Auto-helfire'i nii palju kordi vajutamine pole tore. Vajab suvandit autohellfire alati valida täpselt nagu (väljumisele kõige lähemal), et seda saaks automaatselt valida. 2. Nii palju kordi versiooniuuenduse vajutamine pole tore. see vajab automaatse uuendamise võimalust, kui raha on hinnani jõudnud. 3. Leegiheitja ei suurene ja seda iga kord maha müüa pole tore. Pane see koos pakasega tööle.
Defense Zone 3 HD Strategy lmx
Graafika on kohutav, nad isegi ei andnud teile selgeid juhiseid, see on teiste selliste mängudega võrreldes üsna igav
♥i❤ peab 2. voorus peatuma ekraanil 12, sest mäng vahetab ootamatult kraani ja ilma mängu jätkamiseta on ekraanil ainult laadimismäng
Ma ei tea, mida selle mängu kohta öelda. Nii palju potentsiaali. Mängin iga kaarti, kuni saan 5 tärni, kuid kui esimene kaart on lihtsas režiimis väljakutse, on tasakaaluga tõeline probleem. Mul ei ole midagi selle vastu, et maksan aeg-ajalt natuke, et mängu kiiremini edasi liikuda (ka rakenduste arendajad peavad arveid maksma), kuid see ei tundu selle mängu puhul olevat valik. See on algusest peale lihtsalt naeruväärselt raske, ilma et oleks võimalik tasakaalu taastada. Aidake meid natukenegi, tasakaalustades mängu.
Hea on leida hea tornikaitse mäng. Kindlasti on väljakutsuv, kuid raskus on liiga rumal, tavaline peaks olema palju lihtsam, arvestades, et seal on 2 raskemat seadet. Mäng on sõltuvust tekitav, kuid muutub ka igavaks, on varjukülgi, see on üsna korduv ja võib olla õudusunenägu, kui valite kaitsemehhanismid, et kasutada põrgutuld, mille temperatuur suurendab seal võimsust ja tulekiirust, õnneks saate taktika üle järele mõelda. Vajab rohkem kaitsemehhanisme, et avada kõik pärast 5. missiooni. Samuti tapab teie telefoni aku
Suurepärane mäng. Mängis ja mängis mitu korda uuesti. Mul õnnestus kõik tasemed lihtsalt lõpetada, nii et ma ei saa aru, kuidas poisid ütlevad, et see on liiga raske. Päris mitu lõpetas ka kõval. Täname uue taseme 22 eest. Praegu mängides peate lisama. Suurepärane graafika ka.
Defense Zone 3 HD Estratégia fyod
Palju nalja ja mäng näeb hea välja. Ainus probleem on see, et see on isegi kõige lihtsamas režiimis uskumatult keeruline. Ühe taseme ületamiseks kulub lugematu arv katseid ja see võtab lõbu ära. Kui teile meeldib lihvida samal tasemel 20-30 korda järjest, siis see on teie jaoks.
Suurepärane tasuta mäng!!! Pole kuradima reklaame!!! Parim osa sellest kõigest!!!
tahtsin, et see mäng ei imeks...ebaõnnestunud kastet. torni prioriteedid on ebaõnnestunud kaste. mitu nuppude tõrget, peaaegu oli korralik tornmäng, kuid tüüpiline enamikule rakenduste poe mängudele on see tegelikult nõme. suur tänu järjekordse ebastandardse mängu eest. tõesti üsna standardne... välja arvatud see, et rakenduste poe standard on rabastandard. täielik pask kõrglahutusega. meeldis vaadata, kuidas tornid eiravad nende kavandatud funktsiooni, seades siiski prioriteediks. see oli lõppkasutajale ilus.
Kui mängu on möödunud kakskümmend minutit või rohkem, avaneb see juhuslikult menüü, millest ei saa loobuda.
Hetkel, kui seda mängu mängima hakkasin, teadsin, et see saab olema mäng, millest mul ei hakka mõne aja pärast igav. Iga tase muutub raskeks, kuid see muutub üha lõbusamaks ja on palju tasemeid, mis aitavad teil pikka aega rahul olla. Kuid mõne aja pärast tundsin, et see muutus liiga keeruliseks. Nagu ma aru saan, peaks see olema keeruline, kuid ikka ja jälle kaotamine 4. tasemel tavalisel raskusastmel tundub kuidagi ärritav.
See on hämmastav. Kuid arvutiversioon on parem tänu mälule ja ramile Parem on mängida mängu puutetundlikul mobiilil. Kogege seda Kui põrgu tuli on valmis, tehke sellel väga kiiresti topeltklõps ja vaadake, mis juhtub Aga palun ärge mängige kaua aega, sest see põhjustab peavalu ja ajukaotust. Välja arvatud see mäng, mängi sky force reloaded Head aega
Mäng on äge! graafikarelvad on suurepärased! efektid on samuti hämmastavad. Peaksite alles hoidma juhiseid tornide kasutamise ja nende tõhusama kasutamise kohta. lihtsatest missioonidest on võimatu üle saada. palun lahendage probleem ja andke meile veel selliseid mänge uute funktsioonidega. Värskenda taset. Anna 100 taset... Aitäh.
Graafika on hea, aga milleks? Ei mingit narratiivi, visuaalne kujundus on lihtsalt igav rohelise ja halli meri ning vajab kiiremat valikut, et ma ei veedaks tunde sama asja tüütutel lainetel.
Swordigo Aventura nnbx
Avastasin selle mängu just ja see on väljas olnud peaaegu 5 aastat. Lõpuks leidsin algsele Tower Madnessile asendaja. Relvad on suurepärased, animatsioon on nii sujuv kui võimalik, graafika on ilus ja lauad suured. Arendajad ületasid end sellega. Kui teile meeldivad tornikaitsemängud, siis see meeldib teile.
Pole mõtet, te ei saa järgmisele tasemele liikuda, kui pole kulutanud sadu tunde. Võimatu teha edusamme. Null juhised. Vihkan seda
Liiga rasked tasemed lihtsal raskusastmel
alguses jah, päris põnev. 4. peatükis mängin rohkem kui 2 tundi, et seda peatükki ületada. Proovisin teist taktikat, mitte midagi ei muutunud.
Äge, aga... jätab tühja tunde. Sellel pole tõelist lugu ega motivatsiooni ega järjepidevust.
Hea mäng, mängib võrguühenduseta, mis on pluss. Liides on segane, kuid seda ei saa mobiilis vältida
Ma andsin ainult 2 tärni, kui olin 6. tasemel, on nii väga raske võita ja vaenlasi tapades vähe punkte saada
Kuvasuhe nii väike, et ei näe midagi. Minu jaoks ei tasu mängida.
Lõbus mäng. Mänginud seda alates 2013. aastast. Uskumatu graafika. Põnev heliriba. Väga soovitatav!
Seda tuleb raskusastme osas pisut vähendada. Avastan end raskustes, kuigi mängin lihtsas režiimis.
Kehv mängujuhtimine – ei näe kogu kaarti isegi siis, kui proovite seadetega mängida. Kuna te ei saa kogu oma kaitset väljapääsupunktidesse paigutada, ei saa missioone lõpetada. Säästke end süvenemisest.
väga tume, raskesti näha
Run of the mill TD mäng. Graafika on mõeldud rohkematele ......... kaasaegsetele mängijatele, mitte mulle, st andke mulle graafika (flash) asemel mastaap (substants). Kui soovite korraliku graafikaga TD-d, vaadake siit, kui mitte mujalt.
Ma arvan, et oleme seda tüüpi mänge liiga palju kordi näinud, see on selle suurepärane versioon, aga millal hakkab keegi uut tornikaitsemängu tegema? Mõni uus element, mida me lihtsalt pole varem näinud...
Ma ei saa seda emulaatoris avada
Isegi lihtsal korral on see liiga raske. Jõudsin vaevalt 3. tasemele. Mängud peaksid olema lõbusad. 90% ajast kaotamine EI ole lõbus. Palun vähendage raskusastet.
käib kah :-)