Post by pertimopeano on Feb 17, 2022 1:48:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много поена хак ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Обожавам ову игру јер је забавна јер има различите игре за играње, углавном волим тучњаву, али све је забавно и свиђа ми се што можете имати различите свађаче, све у вези с њом је тако невероватно ако никада нисте играли ову игру или желите да је преузмете мислим да би требало јер сам толико везан за то да је тако забавно
Невидљивост: ажурирам последње ажурирање и сада је горња половина сцене невидљива, поправите ово што се не може играти.
Brawl Stars Laga vutz
Најаца вам је ова игрица,нема реклама,не коци Саврсена је 👍👍👍👍👍👍👍
Brawl Stars แอ็กชัน buze
Mrežni multiplayer Brawl Stars je 2020. godine htio preći cifru od 1.000 miliona ... Puni put do članka: Androidsis » Android igre » Supercell's Brawl Stars
Ова игра много заостаје у борби, чак и када имам 5 барова, суперћелија треба да поправи ово због чега игра није забавна када изгубите заостајајте.
Каква добра игра за убијање времена, али када су у питању изазови и рангирају вас са људима који имају 10% вашег трофеја, они морају да поправе упаривање за то и раде на проблемима са везом
Ову игру имам годинама, заиста је забавна, али је заиста тешко откључати свађалице
еј ало бидибао
Игрица је супер дацу вам 3 звездице разлог је не добијам бравлер ниједног на највећем акаунт зато крецем из почетка иначе игрица је супер
Играо се већ неколико година и један је од бољих, такође је бесплатан за играње. АЛИ у последњих месец дана заостајање је измакло контроли. Пун сигнал и пун Ви-Фи и постоји стално кашњење. Понекад се заглавите на месту дуже од 4 секунде. Направићу паузу док не дају предност поузданости.
Ок лепо трово.ливе/тесиц
То је сјајна игра, обожавам ажурирања и нове ликове. Добар квалитет и сјајна графика, има много Јутјубера који праве видео записе о овој игрици и забавно је играти.
Зашто је потребно толико дуго да се добију нови ликови После неког времена постаје фрустрирајуће видети нове ликове на дохват руке, али потребне су недеље да се добије довољно трофеја да их откључа.
ОЦУ ГЕМОВЕ ПИЦКА ВАМ МАТЕРИНА
Волео бих да ми се свиђа ова игра, али постоје стални проблеми са повезивањем који утичу на исход меча за мене. Тренутно пишем ово јер гсме каже да сам искључен са утакмице због празног хода... Био сам неактиван због проблема са везом! Имам 5Г уређај који користим или користим свој савршени Ви-Фи. Ово је стварно фрустрирајуће
Brawl Stars Akció jszn
Ова игра је прилично забавна за играње осим што морате да проведете ужасно дуго времена да бисте направили ствари са к ограниченим временом. Утакмице са играчима понекад могу бити неправедне, било да ја лако добијам или губим са или без пријатеља који то игра. Осим свега тога, ова игра је забавна за играње.
Веома брзо сам изгубио интересовање за то, али када сам био заинтересован за то, било је стварно забавно јер бих добијао награду на сваких 100 трофеја, сада добијам нешто на сваких 500 трофеја.
Рели хард јер теамер ин.соло
Игрица је супер али никако не могу добити новог бравлера плс дајте ми доброг бравлера и 5 звијездица ако не дате 1 звијездица
Обожавам ову игру играо сам је претходна два дана и волим једноставан осећај који има за то. То је одлична игра баттле роиале. Не видим никакве недостатке и борба је заиста глатка, ликови су такође заиста јединствен и кул.
Ново ажурирање има доста кварова. Када у мечу пуцате у некога, меци пролазе право кроз њега. Играчи пуцају кроз зидове. И то ми се не свиђа. они су од свих наших људи направили моћ9 када су имали 10 година. Потрошио сам преко 300 долара на изједначавање својих људи до 10. сви они имају ниво 9 од када се ажурирање догодило. То уопште није фер. сада ми се чини да они само желе више новца са сваким ажурирањем. Поправите квар. Желим свој новац назад.
Предности: Игра је одлична са великим бројем различитих ликова, моћи и нивоа. Против: Ако трчите соло, припремите се да будете разочарани, балансирање је и даље лоше. Често стављате свађалице истог типа (близу, далеко, бацаче, итд.) чинећи ваш тим веома специфичним. Такође бих заиста волео борбу 1 +2 бота против 1 +2 ботова. изградите тим по свом избору користећи своје свађалице.
Преузимање Brawl Stars АПК 40.150 - најновију верзију
Ахх Лола је ОП, сви играјте са њом, не могу да добијем трофеје и ја сам фрее2плаи
ᐈ трикови Brawl Stars 2022
Ова игра је прилично добра....И мени се свиђа ова игра...Али нешто није у реду у овој игрици..у овој игрици ако унесете своје 16 година..онда можете добити опцију текстуалног ћаскања.. Али ако сте имате 15 година онда не можете добити опцију текстуалног ћаскања. Ово је толико лоше у овој игри да не волим ову ствар. Зато што је потпуно најгоре.
Проценти кутија су заиста ниски (најбољи сценарио 1 од 10 мега кутија даје нешто друго осим бодова) чак и ако га купите новцем, велика је шанса да не добијете ништа, а укупни систем напретка је спор, већ нисам добио својих легендарних 7к трофеја. Чак су и поени из мега кутија супер мали, 1 звездица за то што сте похлепни. Тл;др НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕТЕ ТРОШЕЊЕ ВРЕМЕНА И НОВЦА јер се укупан напредак у игри односи само на то да трошите новац, а чак ни тада није гарантовано да ћете добити нешто корисно
Kako abgrejdat lika u bravl stars
Апликација је направљена у Акционе категорије, од Grand Game Valley Андроид Девелопер. Ако желите да инсталирате .апк фајлове са цхилиапк.цом на Андроид
ви момци, покварили сте игру, све моје игре које играм не заостају, али када играм ову добијам два кадра у секунди. Пример код кога сам играо цод моблие пре не више од сат времена имао је 6 победа 2 пораза са 0 заостатка. Управо сам изашао са бравл старс-а 8 губитака 1 сваки меч је каснио, поправи игру како би се лакше одвијала да би се добило више правих играча и престало да даје ботове за смеће, уместо да покушава да направи профит са скиновима. ПОПРАВИ ИГРУ! И престани да будеш похлепан јер знам да ви момци имате много новца због продатих скинова
Најновије ажурирање гура игру у правцу П2В. Био сам срећан што сам купио пропусницу за тучу за неколико сезона. Био сам заинтересован да играм рангиран сада када сам имао неколико лвл 9/10 свађалица, али количина гриндинга да бих добио ниво 11 са надограђеном опремом је луда јер неко купује само пропусницу. Ћао.
Jan 8, 2020.
Brawl Stars Action hwry
Ова игра је тако добра. Концепт ове игре је невероватан и тако је забавно играти. Суперцелл одржава игру забавном и занимљивом објављивањем нових свађалица. Топло препоручујем ову игру и то је моја омиљена мобилна игра икада. Међутим, веома сам разочаран новим ажурирањем клуба. Разлог за ово је Клубска лига је Паи 2 Вин јер можете купити Златне улазнице (молимо их уклонити Суперцелл). Такође сам разочаран у Геарс. Све у свему, мислим да је Геарс добар концепт, али је прескуп.
Fall Dudes (Early Access) Arcade zav
Brawl Stars за iOS (iPhone, iPad) - Преузми бесплатно
Супер игрица
Једно од најгорих игрица🤮
Лоса је игрица
Мало ми је досадно?